Biltid

Idag har många timmar spenderats sittandes. Bilfärd i morse för att få samåka upp till Stockholm för årets sista styrelsemöte för Barncancerfonden. Högst upp i DN-skrapan med utsikt över Stockholm och Brommas landningsbana satt vi hela dagen. Sedan satte jag mig i bilen igen för att fortsätta upp till Vemdalsskalet för att göra en sista koll innan våra medlemsfamiljer ska komma upp och få skidåkning och avkoppling i Helmystugan. 
Tur att jag tycker om att sitta bredvid och njuta av mörkret som såhär års råder redan vid fyratiden. Snart vänder det igen mot ljusare dagar, men först vill jag ha vinter på riktigt och gärna en egen stuga i fjällen. 

(null)
Fönsterkuvert och ett paket hade visst missats igår i brevlådan, så det blev en blandad överraskning i morse. 

Min julklapp från jobbet som jag får öppna när jag kommer hem på söndag. Vår söte son är snäll och kommer hem och bor med vakthunden medan vi är borta. Så skönt att ha så vuxna barn nu som verkligen kan hjälpa till. 

(null)
Snart är’e GOD JUL också. 

(null)
Möte med utsikt. 

(null)
Fika i finare koppar. 

(null)
Uppskattar när det finns frukt. 

(null)
Gillar att man kan blanda olika ljusstakar. 

En diger dagordning som bara avbröts för en jultallrik med mer utsikt. Sedan rullade vi mot lägre och lägre temperaturer. -25 och snö kantade vägarna och det var en hel del trafik, men det är ju klart att många åker uppåt över luciahelgen för att få lite vinterkänsla och kanske testa skidföret i spår eller stålkanterna i pisterna. 

(null)
Varierat väglag, men vackert med de snöklädda träden utmed väggarna. 

(null)

(null)


(null)
Liten kort stund med yoga på liten yta. 


Skönt att bilfärden gått bra. 


#1 - - Sarah:

Spännande med en julklapp från jobbet :)

Svar: Paket/julklappar är alltid skoj :-)
Anna Iwers Isaksson