Återbruk

Ett fint lager snö att sätta sina avtryck i är en härlig känsla och det tyckte nog Nowa också när vi gick ut tidigt i morse. 

(null)
Lilla vovven vilka maffiga avtryck du gör på olika sätt. 

(null)
Som en vålnad svischar hon förbi lycklig över snön. 

Fredagsfikat på jobbet bestod av lussebullar, kladdkakor med grädde. Jag gjorde min egen skapelse för jag var så sugen på en lussekatt och grädde, det blev en klick på bullen. 

(null)
Saftigt och gott. 

(null)

Väl hemma och medan jag väntade på att vara taxiverksamhet så slog jag slag i saken och fixade till en klänning som jag inte gillar för ärmarnas skull. 

(null)
Klippte bara helt enkelt av de två "kjolarna".

(null)
Sydde upp ärmarna utan precision och hoppas att det räckte med ögonmått och utan nålning. 

Nu tror jag minsann att jag kommer känna mig mer bekväm i spetsklänningen som var lite för "spetsig" i ursprungsmodellen för mig. Kul att kunna göra om och faktiskt använda kläder i garderoben. Häromdagen hade jag arvegods efter min syster, en mockakjol som verkligen inte var dagsfärsk, men återbruk då den gått i "arv". När man tröttnar är det ju bra att kunna ge bort. Jag brukar göra det och kanske glädja någon med ett "nytt" plagg för någon annan. Bra för miljön och bra för plånboken. 

(null)
Yoga på min yogamatta, det är vardagslyx en fredag. 
Yoga With Adriene bjuder på en skön mix för kroppen om man följer hennes Yoga Calender. 

(null)
Fat kan alltid stuvas undan och bra att ha för olika tillfällen, istället för en blomma. 

Nu väntar fredagsmys med goda vänner. 
Trevlig helg till DIG!0 kommentarer publicerat i Allmänt, DIY, Hemmet, Inköp, Inredning, Inspiration, Träning;
Taggar: BrukaDesign, DIY, Dogue de Bordeaux, Vera Design & Interiör, avtryck i snön, fika, fredag, hemmet, istället för en blomma, lussebulle, snö, sy, yoga, ywahope, älska snö, återanvända, återbruk