Svullardag

Idag började vår halva planeringsdag med att vi alla i arbetslaget gick till Parken för lunch. Älskar att mötas av ett salladsbord som enbart det skulle kunna mätta. Ibland kan man unna sig en svullardag och äta en massa gott med sina kollegor som ombyte till matlådorna. 

(null)
Nästan att röda mattan var utrullad för oss. 

(null)

(null)

(null)
Det är inte fullt förrän det rinner över...

Ett par timmars möte där jag försökte vara mötessekteterare (Nästan lättare att vara ordförande;)) innan vi tog en fika. Vi var lite för mätta fortfarande efter den goda lunchen. 

(null)
Mycket blev kvar så då blir’e fredagsfika på arbetsrummet i morgon. 

(null)
Matborden byttes av. 

(null)
Det gick inte ner så mycket, men gott var det med torsdagstacosen. 

(null)

(null)
Lite svårt att tänka sig att dessa snökanoner snart ska täcka blommor och mark. 

(null)
På kvällspromenaden uppför familjebacken. 

(null)

(null)
Blåbärsblad är som flammande blommor ute i vår vackra senhöstnatur just nu.  

(null)
Toppen på toppen med utsikt över Bråviken. 

(null)


(null)

(null)

Skogspromenad i den varma kvällsluften och yoga kan göra underverk på en övermätt mage. Dagens yogaklass som Adriene bjöd på kan jag plocka fram vid ilska om jag nu skulle bli det. Yoga kan hjälpa mot så mycket. 


Jag är så glad för att så många är intresserade av att ställa upp på Run of Hope den 8/9 när det anordnas på olika platser runt om i Sverige. Tänk på att Norrköping är en central ort, så alla är hjärtligt välkomna hit om ni inte har ett lopp i er stad. 
Klockan 16-17 i Ljuraparken kommer det bli en löparfest där man kan hålla vilket tempo och sträcka man vill. Att deltaga för att barn ska få vara barn då alla pengar går till Barncancerfonden är för mig en viktig hjärtefråga. Inget barn ska behöva drabbas av barncancer. 
God kväll efter en god dag!