Nystart

Jag måste väl ändå få tycka att nu har jag gjort en nystart från att "bara" ha yogat sista tiden. Jag vet inte när jag gick på ett pass senast på Friskis, jo det är klart i våras på den där roliga träningsdagen vi hade, men det är ett tag sedan då och då var jag inte direkt tränad heller. Nu cyklade vi i lördags på ocyklade ben den superhärliga VikboVändan. 

(null)
Hamnade visst i tidningen, NT och jag tror att det var Frida eller Elmina som fotade. Leta efter mig på bilden. (Längst till höger)

Igår drogs jag med i den härliga stämningen på Atea Norrköpings Stadslopp där jag startade bland de sista för jag och mina kollegor hade bestämt oss att gå runt. Vi började smålufsa och det tempot (powerwalktempo) höll mig igång under två varv. 

(null)
Här syns jag och Kerstin på en av alla mingelbilder. Foto Johny Daagh. 

Även att man inte är bäst kan man få en massa fina goodiebags och visst även hamna på bild. För säkerhets skull tar jag nästan alltid egna bilder under tiden för att ha i min dagbok, läs blogg. Gillar att istället för hederliga gamla album ha bloggen för att gå tillbaka och minnas. Tack och lov har min mamma fotat och tagit ut i papperskopior till album som hon har fixat till barnbarnen. Dem gillar jag tokmycket. 💜

En inbjudan om att testa på ett Cirkelfyspass på Friskis kunde jag inte tacka nej till nu när jag hade ångan uppe och jag vet ju vad min kropp klarar och behöver avstå ifrån. Eller?
Vilodagar ska man ge sig och speciellt när man kanske gjort en nystart efter ett långt uppehåll. Det går ju inte riktigt att vila sig i form, fast jag kanske i min enfald försökt lura mig själv in i den tron. 

(null)
Trots värk som inte medförde övningarna i riktigt den position jag är van vid så hade jag jättekul på Linas bra Cirkelfys. 
(null)
Glad att ha tränat och träffat en massa positiva människor under och efter passet. 
Friskis får mig att må så bra. 

(null)
Längtade hem till min matta för lite skön stretchyoga. 
Yoga With Adriene är verkligen en Texas-tjej som passar mig. 

(null)
Nowa tyckte det var alldeles för lugnt och tråkigt för att ens bry sig. 

(null)
Lagom 


Lagom avslut på min nystart