Fredagsfeeling

Första fredagen efter semestern och det var svalare ute än vad innetemperaturen bjöd på även idag. Två elever skrev under hela dagen ett nationellt prov i matematik. Riktiga värmekämpar. Den ena eleven hade köpt frukt och dricka till provskrivandet och det uppskattade den andre eleven. Tänk så fint att se att vuxna elever bryr sig om varandra. 
När jag klev ut från skolan strax efter tre kändes det verkligen som en sån där lycklig fredagsfeeling-känsla. Ledig och känslan av den där temperaturskillnaden. 
Åkte direkt hem för att spendera drygt en timme i poolen. Det tog ett tag att kyla ner sig när pooltempen är hög och jag likaså. 
När Johan kom hem efter, återige,n en blixtvisit till Vemdalsskalet så åkte vi till IKEA i Linköping för att beställa (och betala) Alwas present. Vi fick god hjälp med att klicka i allt som fröken finemang önskade sig som inredning och var så nöjda med att vi bestämde oss för plock och leverans av varorna direkt hem. Hinner komma hem till födelsedagen. 

(null)
Frukt, friskt dricka och så ett prov i tre delar. Fredagsfest i klassrummet. 

(null)
Poolväggarna gav skugga. 

(null)

(null)
Flaggan i topp och svagt svajande. 

(null)
Även att man inte köper så jättemycket så blir alltid IKEA-kvittona jättelånga precis som IcaMaxis veckokvitton. 

(null)
Betalat och nu väntar vi snällt på hemleveransen om två veckor. 

(null)
Lite skön fredagsyoga i det svala uterummet. 

(null)



Bockar och bugar för denna fredag. 









0 kommentarer publicerat i Allmänt, Inspiration, Träning;
Taggar: IKEA, Yoga With Adriene, creativity, fredag, fredagsfeeling, fredagskänsla, frukt, inköp, inspiration, kvitto, prov, yoga