Atea Norrköpings Stadslopp

Jobb först och en eftermiddag på Eber för att lära mig att programmera lite. Sedan laddade två lag från Komvux för Atea Norrköpings Stadslopp 10k. 
De flesta av oss möttes upp vid Komvuxtrappan för att värma upp oss med en promenad ner i Promenaden. Vi avpimpade våra t-shirts en aning för att möta den värme som var. Vädret kunde inte vara bättre och gatorna var kantade av hejande Norrköpingsbor, åhhhh vad de lyfte oss trötta löpare/joggare/lunkare/lufsare TACK!

(null)
Taggad och förväntansfull över vad en lång sommar och vår och höst utan någon som helst konditionsträning kunde erbjuda min kropp. Kerstin och jag är iallafall väldigt snygga och glada. 

(null)

(null)
Startdags

(null)
Jenny och Kerstin höll mig med pratsällskap. 

Jag hade tänkt mig att lufsa, långsammare än det jag kallar lunka, i fem km och sedan promenera sista varvet. Nu lufsade jag båda varven, men jag testade vad mitt lufstempo är och jag powerwalkade visst i samma takt. För mig är inte tiden något som helst viktig utan bara en skön känsla, en känsla jag inte trodde skulle uppenbara sig efter så lång konditionsfrånvaro. Mycket ork och energi får jag nog av att ha någon att prata med under loppet och funktionärerna och alla andra utmed bansträckningen som med sina peppande flaggviftningar och hejarop lyfte oss framåt. Hur härligt är det inte att få höra "kom igen, bravo, det ser lätt ut, heja"?

(null)

(null)

(null)
Skönt med kvällens skugga. 

(null)

(null)
Vackra stad

(null)
Många ställen med musik, det gillas. 

(null)
Jag vann inte, men fick ändå med mig en massa saker hem från loppet. 

Skönt att stretcha ut och köra lite lugn yoga som nedvarvning efter kvällens träningspass. 
(null)

(null)

(null)Så kul att göra saker med kollegor och som samtidigt är hälsofrämjande. 
Tack Norrköpings kommun för startavgiften!