Vardag

Vardagen med en massa trevliga möten. De dagliga mötena med eleverna såklart är alltid givande, men idag har det förutom matte och några prov även varit en informativ stund om biblioterapi av vår bibliotikarie i skolans fina bibliotek. 

(null)

Roligt att höra hur det jobbas på skolan för att öka skrivlusten och läsviljan. En skrivaruppgift där man utifrån någon av alla de tavlor som hänger på väggarna i biblioteket skriver en "Det var en gång..."
Självklart föll jag ju för litografin med björkar av Per Julius. Norrland, Fyra årstider, Sommar.  

(null)

(null)
Ena dagen utan blommor på Bergsbron. 

(null)
Vårkänslor med blomamplar idag. 
Rätt så mysigt att köa på Kungsgatan vid femtiden när vädret är så här vackert. På alla tänkbara platser utmed Strömmen satt det soltörstande människor och på Fräcka Frökens café var det en välfylld uteplats i sol och lä. Alla har nog saknat ljuset och värmen. Värmen får gärna slå till direkt och förvandla vintern till omedelbar varm senvår. Hoppar gärna över den där trista blötperioden och allt rullgrus som man släpar in eller halkar på ute på trottoarerna. Fram med sopmaskinerna på en gång. 

(null)
Lite upponer...

(null)
...innan kvällspromenad med hund och sällskap. 

(null)
Inte några direkta vårkänslor när man bara ser bilden, men det nästan öronbedövande ljudet av den porlande bäcken vittnade om något helt annat.  

(null)

(null)
Kvällsmacka och mysigt samtal med bara dottern hemma när mannen for till vintern i Sälen för jobb. 
Våren är på G!0 kommentarer publicerat i Allmänt, Hemmet, Mat och Bak, Träning;
Taggar: Bergsbron, Dogue de Bordeaux, Kungsgatan, Norrköping, Yxbacken, biblioterapi, hemmet, litografi, promenad, skogen, snö, sol, träning, vinter, vår, vårblommor, vårvärme