Möteslunch och möteskväll

Möte med arbetslaget på Östgöta Porten för att mötas och gratta Anders. 
Bor du i närheten av Norrköping så ta en lunch här. För en rimlig peng får du en enormt god och varierad salladsbuffé, soppa, två alternativ på lunch och en vegetarisk variant. Utsikt över en fotbollsplan som jag bara sett tom förutom idag då det var lite gångaktivitet iallafall, men jag kan tänka mig att käka mat och se på fotboll samtidigt kan vara skoj. 

(null)

(null)
Den blå-vita mattan ligger välkomnande och utrullad. 

(null)
Från min plats. 

(null)
Salladsbuffén innehöll idag även fruktsallad som jag sparade och åt till efterrätt. 


Speedshoppade efter jobbet lite kvällsmat och fika inför kvällens Camp Life-möte. Ett läger som vi håller på att ordna för Barncancerfondens olika föreningar där 191 ungdomar är anmälda. 

(null)
Kvällsfikat uppdukat för  mötet. 

(null)
Som ett trafikljus. 
         
Det är tur att gruppen har Excelexperter när det kommer till att plocka fram ramarna för ett så tydligt och överskådligt schema under de dagar som vi ordnat aktiviteter för. Jag hoppas att vi lyckas knåpa ihop dagarna så att det kommer att kännas som givande tillfällen att träffa nya vänner och lära sig bra och tänkvärda saker om livet, då vi kallar lägret Camp Life. 

(null)
Jag fick en liten Wera-vas av Heléne. 

(null)
Från en änglamamma till en annan. 




Känns bra att få vara med och göra detta läger. 







0 kommentarer publicerat i Allmänt, För en god sak, Mat och Bak;
Taggar: Barncancerfonden Östra, Förengodsak, Wera-vas, fika, hemmet, inredning, kvällsmöte, lunch, lunchbuffé, möte, present, tips, vas, Östgötaporten