Mitt första köp

Jag har gjort premiär med att ropa in mitt första objekt på auktion. Riktigt roligt att logga in på telefonen och bjuda i lugn och ro. Jag "fick" en kista. 

När jag åkte till auktionsfirman efter jobbet så upptäckte jag att det kan vara rätt så klokt att besöka dem först för att få en riktig och verklig bild av det man är intresserad av. Hittade ett par saker som jag mycket väl kan tänka mig att bjuda på. 

(null)

(null)

(null)

Kistan ska få verka som förvaring och soffbord någonstans. Praktiskt att nyckeln fanns kvar så att den är låsbar. Jag blev glatt överraskad över mitt första auktionsköp. Ur miljösynpunkt är det klokt att tänka återbruk, det är ju nytt för mig och det blir inget slit och släng när möbler och saker kan få byta ägare. 

(null)

Den mest simpla kvällsmat innan jag skulle rulla in till Friskis & Svettis för mitt ideella kvällsjobb i repan, pasta, pesto, lufttorkad skinka, mozarella och nymald svartpeppar. Mätt blev jag och en matlåda blev det att kunna ta med till jobbet. 

(null)

Kom upp på händerna trots att jag nu har gått med värk ett tag. Nu har jag iallafall bokat tid hos en massör och härdar ut till nästa veckas tid dit. Tänk om jag hade känt någon som kunnat hjälpa mig tidigare än så, men den som väntar på något gott...

(null)
Hästlinimentet är rätt så bra att få inmasserat. 

Blir sugen på fler auktionsfynd...
Bidrar då till återbruk och en bättre miljö.