Måndag

Det är roligt att komma tillbaka efter en veckas semester även om jag gärna hade stannat i fjällen en vecka till eftersom backarna var så fina och toppturer hann vi inte med under den korta vistelsen. Nu är skidsäsongen över och jag får se fram emot sommarsemestern i juli och då kanske någon tur upp för fjällvandring. 

Måndag innebär jobb på skolan och sedan receptionsvärderiet på Friskis & Svettis efteråt. Efter jobbet i repan tog jag mig till en crosstrainer för en timmes skonsam konditionsträning. 

(null)

(null)
Min #utmaningapril18 får fortsätta med att bättra på konditionen. 

(null)
Det är träning att ställa sig upponer också. 

(null)
Nu har mitt tidigare inköp kommit upp även hos mig. Vems svans?

(null)
Nowas såklart. 

(null)


En Norrköpings-handduk som jag har köpt på Vera Design & Interiör, men som nog ska få sig en tvätt och mangling. 
Jag hittar många fler saker som jag tycker är det finaste med Norrköping. Norrköpings Stadsteater, muséum av olika slag och sportarenor.  Jag gillar Motala Ström som mynnar ut i Bråviken för att jag alltid har älskat vatten där jag har kunnat segla. Grönområden och skogarna som ligger så nära stadskärnan och som med allemansrätten bjuder in alla att utnyttja. 
Tänker mig också Campus som tar emot en massa studenter som kan generera en massa nya människor som hittar vår stad och stannar kvar efter utbildningen. 
Kultur, friluftsliv och utbildning. 

(null)
Kul att öppna paket även att det var jag själv som klickade i beställningen för ett tag sedan. 

Bra måndag, nu är veckan igång. 
Vad utmanar dig?