Från kö till skog

Alwa och jag tänkte att vi skulle stanna till på Åhléns nyöppnade Outlet på väg hem från jobbet där hon mötte upp mig. Vi var långt ifrån ensamma där och kön ringlade sig genom halva butiken. Kön var verkligen lång, men killen som kom och bjöd på vatten i det ringlande ledet berättade om en kö som under dagen varit betydligt mycket längre. Kul med en ny butik i Ingelstaområdet. Dottern shoppade lite och mamman ställde sig i kön under tiden. Hit får jag komma tillbaka en betydligt lugnare dag för att jag ens ska få shoppinglust. 

(null)
Repslagaregatan 13 i Norrköping fotas mycket såhär års. 
Vårkänsla

(null)

(null)

Från kö till skogens lugn. 

(null)

(null)

(null)
Lite blommigt här på höjden har det blivit. 

(null)
Lycklig över detta möte. 
Tibasten blommade så vackert bredvid Yxbacken. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Vi gillar nog skogen och det lite mindre folktäta. 

Närheten vi har att komma ut i skogen är värt så mycket för mig och det är mitt enklaste sätt att vardagsmotionera.  Att träna knopp och kropp upp och ner varje dag nu i lite mer än ett år har givit mig lite mer än bara känslan av att en dag våga utan vägg för det har jag bestämt mig för att så småningom kunna och våga. Lite starkare kanske jag har blivit av’et också. 


(null)
Blusen åkte visst av...;))




Härliga känsla,
fredagskänningen närmar sig!






0 kommentarer publicerat i Allmänt, Inköp, Inspiration, Träning;
Taggar: Dogue de Bordeaux, blommor, fredagskänning, handstand, handstående, , shopping, skogen, träning, upponer, vår, Åhléns Outlet