En dag

En dag att njuta av, med träningsvärk begynnande i större delen av kroppen. Härlig känsla ändå. En söndag. 


(null)

(null)

Söndagsfrukost utan stress i uterummet innan lite påfyllning av fransar (och läs en timmes vila hos Maria på HälsoStund).

(null)
Från luddiga och fint ludna knoppar ena dagen till dessa skära knoppar. 

(null)

(null)

Söndagsfika i Lindö hos min äldsta vän stod sedan på min agenda över lyxiga latigheter denna söndag. Uterumsfika och här hade precis den vackra magnolian slagit ut. Knopparna vackert mörkrosa som matchade i ton till uterummets inredningsfärg. Mysig fikastund. Vänner 💗

(null)

Det känns som att söndagen ägnats åt fika och mat, men Nowa och jag fick oss även en härlig skogspromenad. Jordens dag - Earth Day vad kan vara mer jordnära för mig än med en skogspromenad? Alltid vara rädd om jorden för vi har bara en. Precis som mors dag, vi har bara en mamma 365 dagar om året. Precis som alla andra dagar som ska uppmärksammas, tänker jag. Påminnelser om att vi ska vara rädda om allt runtomkring oss för vi har bara varandra till låns. 

(null)

(null)
Tyst förutom fåglar och knoppbristning.

(null)
Björkens små musöron är VÅR. 

(null)
Tid i skogen är som yogan, egentid. 

(null)
Nästan barmark i Yxbacken där det bara för ett par dagar sedan gick att åka. Snösmältningen går snabbt, men i familjebackens skuggkurva ligger snön kvar ett tag till. 

(null)

(null)
Lite utsikt över Bråviken och yoga kanske?

(null)

(null)
Tog hjälp av en halvmurken trädstam som fick filma min lilla yogastund. 

(null)

(null)

(null)
Solen smälter bort snön i backen och lockar fram små krokusar som hamnat här. 

(null)
Videungen är också fin i detta stadium. 

(null)
Lite svårt att spänna kroppen med träningsvärk och då blir det sämre med balansen, märkte jag. Hoppas våren är här för att stanna!