Walk of Hope

Walk of Hope genomfördes i fint strilregn från Råsslaskolan och sträckan som gicks är Skoljoggenrundan som snart ska springas. Våra 9:or gick tillsammans med sina fadderbarnsklasser 6:orna och efteråt fick de fika. Mysig promenad som blev dagens enda träning, men så viktig. 

Tack fina kollegor och elever på Råsslaskolan för att ni varit med och gått denna viktiga promenad, Walk of Hope. Det känns extra härligt med tanke på att Wera skulle ha gått i 8:an och varit en högstadieelev, men som bara kort fick känna på vad skola är. Jag vill så gärna att alla barn ska få växa upp, få utvecklas och få uppleva livet. Livet som är det de flesta tar för givet. 

Beachflaggan och tipspromenaden fick sitta kvar om någon mer vill gå den lagom långa sträckan och svara på tipsfrågorna. Barn- och vuxenfrågor på varsin sida. 

I brevlådan låg tidningen BARN&CANCER när jag kom hem med bland annat en liten artikel med min bild från Ungdomsstorlägret. På samma sida en annan artikel från vår kära informatör Inca. Det är intressant med artiklar om forskning och framsteg inom barncancer, artiklar om drabbade familjer och roligt om vad som händer runt om i våra olika lokala föreningar. Engagemang och idéellt arbete är väldigt bra att få tips om från de andra föreningarna i Sverige. Vi kanske gör något som en annan förening också nappar på och vice versa. Man behöver inte alltid uppfinna hjulet själv för att det ska bli bra aktiviteter. Det viktigaste är att de blir av. 


#waroncancer

Lägligt att detta fina stålarmband kom hem, tack Carro för tipset. Jag gillar saker som har någon tanke och som har ett gott syfte och ändamål. 
Idag har vi gått för en god sak!
0 kommentarer publicerat i Allmänt, För en god sak;
Taggar: BARN&CANCER, Barncancerfonden, Promenad, Råsslaskolan, Walk of Hope, armband, förengodsak, tillsammans, träning, war on cancer