Terminsstart

Ett par veckor in på skolterminen så var det då äntligen dags att få dra med sin yogaväska till jobbet för att efter det svida om för att yoga. Jenny på Yoga Living drog igång sitt Vinyasa Flow som förra terminen hette Hatha Vinyasa. Lugn och skön start som övergick till mer fysisk yoga med små mikropauser av återhämtning och komma ner med andningen lite. Skönt när det flyter på med både vila och aktivitet och man får tid att känna av övningarna. 


Lokalen andas lugn även om mataffären våningen över gör sig hörd med vagnar som rullar över betonggolvet. Det tog ett tag att bara låta ljud komma och utan värdering eller analysering av det som hörs bara låta det passera förbi. Så mycket positivt tycker jag att jag har utvecklat med yogan. Jobbat på andningen som är så lugnande att ta till vid alla möjliga situationer i vardagen, flexibiliteten som nog blivit aningen bättre, balansen som man ständigt i yogan prövar och utmanas med, styrka som man får på köpet med alla höga plankor och sänker sig ner ifrån bland annat och en medvetenhet och respekt för sin kropp som blir mer tillåtande och mindre dömande. 


Bilden från i morse, det är lite småmysigt med det grådisiga vädret som gör att lyktorna från Majas Cottage lyser upp med sitt varma sken. 
Avslappnad och lugn efter yogan säger jag godnatt! Vad gör dig lugn?