Sol och värme

Sol i hjärta, sol i sinne och solsken över Bråviken vilken bättre start kan man inte få på vägen hem från jobbet? En kort tankning av energi ut i skogen där en näve trattkantareller följde med hem innan jag åkte in till stan för ett pass med qigong och deeksha. 

Köksbordet pryds nu med fina pumpor som Carina odlat. Tänk att få något som någon har odlat och lagt sin kärlek på, värme i hjärtat. 
 
 

Istället för en blomma på bordet, så fina med sina färger och mönster. 

 

Mina Hangmatta-byxor är också fina med sitt mönster, men ser korviga ut uppochner. 

 
 
 
 

Fick helt underbara bilder idag från familjen Wernersson som varit och fikat i kungahuset och sett till att de också har fina BU CANCER-armband. Blir rörd och varm i hjärtat av att se Tuva trolla för Kronprinsessan och de båda två ser ut att ha roligt. Ett skratt är så härligt och energigivande och det gör att man får tänka på lite annat än sin sjukdom. Underbart att de bjöd in och förgyllde denna familjs dag. 

 
Dessa armband som storasyster Tilde började pärla för sin lillasysters Tuvas skull finns inte bara på det Kungliga Slottet, utan de finns även bland annat även på Kolmårdens Djurpark där den fina personalen får möjlighet att stötta Barncancerfonden Östra genom att köpa ett armband. 
 
 
 

Fredagskänslan har kommit. 

 
 
 
 
0 kommentarer publicerat i Allmänt
Taggar: BU CANCER-armband, Barncancerfonden Östra, Bråviken, Kronprinsessan och kronprinsen, Kungliga Slottet, Träning, hemmet, inredning, köket, pumpor, qigong, skogspromenad, sol, svamp