Porslin

Mörk och mysig morgon med en massa tänds ljus och vi firar porslin... Varför porslin? Idag är det vår 20-åriga bröllopsdag och det ska visst heta att vi firar porslinsbröllop, konstigt bara. Tänk att det har gått 20 år sedan vi gifte oss i Kvillinge kyrka och vi hamnade i Jursla. Livet har rullat på och haft en massa vägar, vi har haft många roliga, jobbiga och sorgliga stunder. Viktigast av allt är att vi kämpat oss igenom det mesta på något sätt och att vi har varandra i familjen i vårt hem. 


Raggmunk på Oskarshäll. 

Johan hade varit och köpt 20 vackra kärleksröda rosor på Åby Handelsträdgård. 

Jag hade också varit på handelsträdgården och kom hem med en brudorkidé för det tyckte jag var passande en dag som denna. Gillar den mönstrade krukan som jag köpte till i matchande svart. Orkidéer är nog den enda blommande krukväxt som står sig inomhus i vårt hem längre än en vecka. 


Innan maten så fick mannen snällt cykla med mig runt på en lunkrunda i skogen. Första två kilometrarna kändes övertunga, men när vi kon upp på höjden innan Herrsjön började det kännas betydligt lättare. 

Johan har fått stå vid grillen och det njuter han av, vilket vi är glada för. Det blev en mysig familjemiddag i uterummet, där vi tyvärr inte blev några miljonärer trots den stora lotten. 
Porslin eller vad det nästa gång kommer heta, så är åren ett tecken på att det snurrar på. 

Livet LOVE0 kommentarer publicerat i Inköp, Mat och Bak;
Taggar: 20-årig bröllopsdag, Kärlek, LOVE, Min #utmaningsep17, Oskarshäll, blommor, brudorkidé, grill, hemmet, ljus, lunch, mat, porslin, porslinsbröllop, raggmunk, rosor, skogen, träning, uterummet, Åby Handelsträdgård