Mera rosa band

Rosa band var de tre album insnörade i från mamma. Nu fick vi dem. Weras album som för sju år sedan slutade fyllas på... cancern satte stopp för hennes fortsatta liv här på jorden. 

Tre album med min mammas bilder som hon har tagit när de har träffats. Så mycket kärlek det känns att hon har lagt ner på albumen och mina älskade barn. 
 
 

Dop för Wera i Kvillinge kyrka. 

 
 
 

En levnadsglad tjej som verkligen tog för sig av livet... Vi älskade att segla och åka skidor tillsammans. 

 

Kvillinge kyrka, nästan exakt sju år senare för Wera igen. Begravning och ett sista farväl. Det ser så ljust och fint ut, men jag minns inte riktigt för det var som i en dimma för mig. Jag hade planerat mitt eget älskade barns begravning, hur fel som helst. Hennes syskon ville att kistan skulle få vara öppen en stund så att de fick klappa och pussa på sin lillasyster en sista gång. Vänner hjälpte till för att göra dagen så fin som det gick och fröken spelade och sjöng tillsammans med syskon, skolkamrater och kompisar. 

Kyrkan var smyckad med lila lupiner och barns teckningar till Wera. 
Många tårar, sång och clowner. 
 
 
 

Tack älskade mamma för att du samlat minnen till det barn, vår Wera, som ryktes bort från oss. Vi ska minnas henne som den friska och spralliga Wera fastän sjukdomen och hennes död aldrig kan suddas bort eller glömmas. 


💜💜💜
 
 
 
En kommentar publicerat i Allmänt
Taggar: Dop, Minnen, Sorg, album, barncancer, begravning, bilder, döden, fotoalbum, livet, rosa band, saknad
#1 - - Nils-Åke:

Starka bilder om sjukdomen.

Svar: Mmm det var en tuff tid då o efteråt.
annasiwer