Mer ljus till vårt hus

Hemmet fylls på med ljuslyktor från Majas Cottage ikväll. 

En sväng in till ett Knäppingsborg med grå skyar över sig vilket också är vackert även om den blå himmlen till de gula husen blir så där vackert svenskt och för mig mer färgsprakande och signifikant för området. VERAs hade fått påfyllning av lite lyktor och vad kunde då inte bli bättre än att köpa ett par stycken såhär under Barncancermånaden. Lyktor med små budskap och tänkvärda ord som man kanske ibland behöver stanna upp vid för att uppskatta livet och de små sakerna som faktiskt är livet. 


"We'll be friends until we're old & senile, then we'll become new friends"

"Du är guld värd"

"det fina med livet är att det bästa redan finns, drömmar skratt längtan solen luften naturen medmänsklighet och njutning för oss alla"

"det fina med minnen, minnen vi vill glömma har lärt oss om livet, minnen vi vill minnas har läkt och gett oss kraft, minnen framåt formar våra liv"

Med den guldiga insidan så blir det ett vackert och varmt sken och dessa lyktor kommer få lysa upp höstmörkret här hemma. 
Inköp för en god sak känns bra och dessutom fint att det piffar upp hemmet. 

0 kommentarer publicerat i Allmänt, Inköp;
Taggar: Barncancerfonden, Inköp, Knäppingsborg, Majas Cottage, VERA Design & Interiör, förengodsak, inredning, ljuslyktor, shopping