Kolmårdens Djurpark

Idag har regnet varierat i styrka, men ute på Kolmårdens Djurpark trotsade vi drabbade familjer från Barncancerfondens lokala föreningar detta och gjorde dagen varm ändå. 

Familjer kom tidigt för att hämta ut sina VIP-armband och för att kunna utnyttja dagen till max i parken. Linda Bengtzing värmde upp oss lite extra i Delfinariet med sin show och alla vi sjöng för en av våra medlemmar som idag blev tonåring. Det var så fantastiskt mäktigt att få stå där framme med den största kör jag råkat ut för, nästan 1600 sjöng tillsammans. Tänk att vi alla har åtminstone en sak gemensam, ett barn som har drabbats av cancer. Det ger rysningar vid blotta tanken samtidigt som det ger mig en styrka och en känsla av att fler förstår mig lite bättre för att de också har varit/är mitt uppe i sjukdomen som för med sig så mycket i sin burdusa framfart. Önskar att vi alla sluppit den...

Alla medarbetare i parken gjorde sitt yttersta för att göra en minnesvärd och rolig dag för oss. 

Det såldes en massa BU CANCER-armband i regnet och fler hoppas jag hittar in på Facebooksidan och kanske beställer flera. 

Dessa snygga blå VIP-armband fick alla våra drabbade familjer från Kolmårdens Djurpark för att komma in och för att få komma in på specialshowen LIFE.

Mäktigt 

Jag är helnöjd med att hålla väskorna... Alwa och Johan hamnade i sista vagnen och var helnöjda och jag såg till att de hamnade på bild. Alwas ljusa tofs hjälpte mig att lokalisera dem i den höga hastigheten. På sista bilden är vår coola informatör Inca på väg upp. 

Glass från Apans café där Alwa jobbat i sommar och en massa regnponchos, har man lovat glass så har man. Så gott även om vi inte behövde kylas. 
Lerigt och blött, men vad gör väl det när vi alla fått en så fin dag. Tack Kolmårdens Djurpark!

💛💙💛

Lunchbuffé med utsikt. Grått och vackert över Bråviken.