Höstfärger

Vacker blå himmel till höstens färger. Nu skulle man ju ha semester för att kunna ta sig ut i skog och natur och få njuta dagtid. 

Tre olika möten under dagen har åtminstone givit möjlighet att se dagsljuset, så jag är rätt så nöjd över mitt varierande jobb. 


Riktig brittsommar med värme och en glittrande Bråviken i solskenet, kan det inte få stanna upp såhär ett tag så att höstrusket kan få vänta?


Snabblunch på Fiket i byn mellan två möten och fika på Espresso House till ett annat fint möte. Nu väntar telefonmöte och så var tisdagen avklarad. 

Skymningsdags och kamohund. 

http://www.nt.se/nyheter/norrkoping/sorgen-ar-som-en-hard-sten-i-fickan-8809401.aspx Idag kom det upp ett minne på Facebook, en artikel från fyra år sedan... Symboliken med stenen bär jag med mig, dels för att det är så jag ser på sorgen till viss del och för att jag älskar stenar och Wera gjorde det också. 
Mötenas dag och möten som är framåtsyftande gillar jag, så fler sådana. 
0 kommentarer publicerat i Allmänt, För en god sak;
Taggar: Bråviken, Dogue de Bordeaux, Espresso House, Jurslaskogen, Minnen, Möten, Sorgen är som en sten, Wera, blå himmel, brittsommar, fika, fiket, hundpromenad, höstfärger, höstmörkret, kamoflage, skogen, värme