Fredagsfika

Vilken lyxig fredagskänsla att få fika på fika i Knäppingsborg med Carina efter en lång dag där jag tyvärr missade ett telefonmöte för att jag inte hann ifrån ett tidigare möte innan fikat. 

Lugnt och mysigt iallafall med en pratstund i fin miljö innan det blev en härlig skogspromenad som träning bland all svamp. Så mycket svamp, men bara några ynka gula kantareller och några trattisar var vad jag fick med mig hem. Frisk och skön höstluft och en vovve som var nöjd med sitt blåbärsätande. 
Även om jag inte hinner med allt så får man känna att ibland är "good enough", som en klok person sa till mig idag, alldeles tillräckligt bra. 

Naturen är bra vacker och det är så skönt att få vara i den bara för att hämta kraft och få förundras över hur naturen får till alla sina konstverk. 

Tyvärr ska det rispas och förstöras av oss. Tänk så vacker björken var innan... jag som älskar björkar. 
Varm efter det min mamma gav oss och som jag öppnade igår, de tre fotoalbumen med Wera. Jag är även varm av allas fina ord som jag fick tillbaka. 

T A C K

💜💜💜Det hann bli mörkt när vi kom hem, men matlagning och tacofredag med tända ljuslyktor är höstmysigt och lite filmkväll fick avsluta dagen. 

0 kommentarer publicerat i Allmänt
Taggar: Dogue de Bordeaux, Fika, Knäppingsborg, promenad, skogen, svamp, tacksam, träning