Dog- & wall walk

Ibland blir det inte många knop just för att dagen inte riktigt räcker till eller som idag då kroppen behövde riktig vila. Efter jobbet så blev det bara svängen till receptionen på Friskis för ett par timmar och sedan hem till det begynnande mörkret för en dogwalk och en wallwalk. 

 

Det blev lite småkul att använda blixten på hunden och på mig själv. I Nowas ögon reflekterades blixten och min träningsjacka gjorde det också, så efter vovvepromenaden testade jag ljuset med en wallwalk för skojs skull. Ingen vidare kvalité på bilderna, men det var just allt vad jag gjort idag. Min stora feghet för att stå upp och ner har blivit lite mindre och jag törs släppa väggen för ett par sekunder. Det är väl snarar min balans som jag mer och mer vågar utmana när jag blir mer och mer van med att stå med händerna på golvet. Övning kanske så småningom ger färdighet att klara av handstående. 

 
 
 

Vilodag med promenader på olika sätt, i skogen och uppåt väggarna. 

0 kommentarer publicerat i Allmänt
Taggar: Dogue de Bordeaux, Friskis&Svettis, Reflex, Träning, dog walk, handstående, skogen, uppochner, vila, vilodag, vovvepromenad, wallwalk