Studiedag & ERNST

Småkylig morgon med solsken och Norrköping glittrade med ett stilla vatten i Motala Ström. Renströmmen fylldes upp för att John Steinberg skulle fylla oss med en massa goda tankar om undervisning när den fungerar som bäst. Sedan åkte vi till Mirum för thaibuffé innan eftermiddagens föreläsning i Silverdansen. 

Det blev en lång dag och på vägen hem träffades Kristina och jag i Knäppingsborg för att få en glimt av Ernst inne på Vera. 
 
 

Dagen gav mig att vi ska hjälpas åt, peppa varandra och fråga om varandras recept på goda exempel och hur vi planerat vår undervisning och berömma varandra mer. Under eftermiddagen pratade föreläsaren om att reflektera, vara en papegoja och sammanfatta och knyta ihop samtal. Detta känns som att vi arbetat med vid tidigare utvecklingsdagar. Vi försöker spegla olika händelser och det är väl bra med repetition.  Kul att få umgås bara med kollegor ibland. 

 
 

Där i hörnet av butiken satt Ernst, men inte barfota, och bara kände in rummet och fyllde't... med hela sin varma personlighet, men han fyllde även butiken med alla som köat för att få sig en glimt, autograf eller en bild tillsammans med inredningsgurun. Jag och Kristina orkade inte stå i kön utan vi handlade lite och åkte sedan hem för att dela ett par glas bubbel, Bubbly Barefoot för att få lite barfotakänsla. 

 
 
 
 
 

Så mysigt att fikat blev utbytt mot bubbel en torsdag, lite uppochner. 

 
 
 
 
0 kommentarer publicerat i Allmänt, Inköp, Mat och Bak;
Taggar: Bubbel, Buffé, ERNST, Knäppingsborg, Norrköping, Renströmmen, Silverdansen, Studiedag, Vera Design & Interiör, mat, torsdag, uppochner