Skogstur

Det gäller att ta tillvara på nuet och dagsljuset. Jag har boostat höstsol, skogsluft och en skogstur som träning idag. Dagsljuset som blir kortare och kortare stunder för var dag nu och byts ut mot vintermörkret med en massa snö förhoppningsvis som ljusar upp i naturen. Innemiljön lyses upp av alla mina lyktor och ljus och om en månad lite drygt sätter vi mer ljus i alla fönster med adventsljusstakarna. Längtar lite faktiskt. 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
Så härligt att vi bor så nära naturen och alla trevliga småstigar så nära vårt hem. Lite tråkigt att vissa småstigar i naturreservatet blivit grusade cykelleder med i mitt tycke alldeles för mycket markering. När vi har cyklat i skogen så använder vi oss av gpsen och eventuellt en karta. Måste det märkas upp på så många träd? Snitslar och flaggor överallt som ett barnkalas. 
Norrköpings kommun satsar verkligen på att alla ska hitta hem när man är ute i skogen och det är ju fint att alla kan känna sig trygga, men vart tar naturreservatskänslan vägen? En skog kan väl få vara en skog?
 
 
Nu väntar ett middagsbesök hemma hos min äldsta vän Linda med man och det känns så  lyxigt och fint att bli bortbjuden en lördagskväll. 
 
 
Trevlig kväll och ta tillvara på höstmörkret och dagsljuset!
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer publicerat i Allmänt
Taggar: Norrköpings kommun, Yxbacken, dagsljus, hösten, naturreservat, skogen, träning, yoga