Sconesfrukost

Lördagen började med att vårt hem fylldes med den härliga doften av scones. Igår när vi var på afternoon tea på IKEA så blev jag sugen på mina egna scones. De scones jag bakar blir alltid lite olika och väldigt beroende av vad som står i skåpet med ingredienser. 
Nya grytlappar skulle testas lite FÖRE-EFTER
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
De blev riktigt goda med yoghurtkvargen med vaniljsmak. Underbart med varmt och färskt frukostbröd en lördagsmorgon innan matshoppingen skulle fixas. 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Johan kom hem efter en vistelse på båtvarvet hos sin kompis och vi fick ett mysigt hundbesök väldigt spontant. Tur att vi hade några värmande flaskor BLOSSA 2017 Old Delhi och några små påsar skumtomtar att värma oss med. Ett litet jämförelsetest, men jag håller nog kvar i de ursprungliga tomtarna. Sedan blev det en promenad där vi tog Nowa med oss och följde dem tillbaka. Mysigt att ha hundsällskap på vovvepromenaden för Nowa och även en massa trevligt sällskap till oss med Kristina och Thomas. Fint med vänner i byn. 
Grillen tändes och vi åt ute i ett uterum med en hel del ljus. 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
Ny sås som jag inte blev speciellt förtjust i, men kul att testa lite nytt och det var säkert nyttigt med all riven morot i. 
 
 
Mysigt att vara hemma med en massa värme och ljus. 
 
 
 
 
 
0 kommentarer publicerat i Allmänt, Före och efter, Inköp, Mat och Bak;
Taggar: #80procenträckerinte, BLOSSA, BLOSSA2017, Old Delhi, frukost, glögg, glöggmys, grill, hundpromenad, inköp, ljus, lördag, scones, spontanfika, uterum, värme