Run of Hope Norrköping

Idag samlades ett stort gäng på nästan 100  tjejer och killar i alla åldrar för att springa, jogga, lunka eller gå Run of Hope Norrköping. Varv på varv klarades av och många tog fasta på att ta sig runt så många varv som motsvarade sin ålder, eller sin upplevda ålder.  Under en timme kördes det på för glatta livet och de två lottringar vi hade tog snabbt slut. 

Uppehåll och en mycket behagligare temperatur än förra året gjorde att det var skönt att stå vid sidan av det 365 meter långa varvet och heja på. Roligt att det varvades så mycket och sista varvet tog Elmina, Viktoria och jag ett joggingvarv runt bara för att som arrangörer runda av ännu ett fint lopp för en god sak, för Barncancerfonden. 
 
 
Bilder lite blandat från oss alla tre här nedan. 
 
 

Tack till er ALLA som anmälde sig innan...

 

...och till er ALLA som efteranmälde sig eller bara satt in en peng med Swish-numret och märkte R82! Det går bra att Swisha ett tag till.  Tack till er alla som skänkte vinster, dricka, godis och choklad!

 
 

Viktoria, jag och Elmina, vi är så glada och nöjda med förmiddagen och hoppas att vi blir ett ännu större gäng nästa år då vi tar med oss laget, klassen, grannarna och kompisgänget!

 
 

T A C K, vi gör skillnad!

 

 

 

0 kommentarer publicerat i Allmänt, För en god sak, Lopp;
Taggar: Barncancerfonden, Ljuraparken, Run of Hope, Run of Hope Norrköping, Vitamin Well Run of Hope, lopp, träning, utrota barncancer