Pärlevent

Idag har det pärlats för Barncancerfonden Östra. Fler än 80 stycken hjälpte till att få ihop bokstäverna BU CANCER med en massa fina pärlor i regnbågens alla färger. Stor som liten pärlade, fikade eller spelade lite kort och ritade. Returpack har skänkt en massa block, kritor och kortlekar som blev toppen att ta med idag. Ninas café i Svärtinge skänkte 100 bullar och kaffe hjälptes vi åt med. Mer-festisar hade blivit kvar efter Run of Hope så de skänktes vidare till detta event. 
En riktigt lyckad dag där efter dagens event det blev 886 stycken armband och då måste tilläggas att många köpte av de armband de själva pärlade och lite folk tittade in i Svärtingehus Skola, där vi höll till, för att köpa.  Det vore skoj att se totalen av antalet armband gjorda...?

(null)

(null)

(null)


(null)


En kortkort skogspromenad blev det med mannen och hunden innan det var dags för en tur igen till Svärtinge för att lämna av de flesta av kartongerna som kom hem till mig, som gåva från Returpack, i en stor källare hos vår vice ordförande i föreningen. Tur att en del av oss har plats när vi får så mycket saker. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Rullade in till stan för att tillsammans med Carina testa kundaliniyoga med extra lång Gong-avslappning, vilket var otroligt skönt. Tack och lov stod middagen på bordet när jag kom hem och var superhungrig efter en dag med bara fikabröd. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Mysigt med Norrköping när det är mörkt och jag längtar tills staden ljussättes lite extra. Jag som älskar stenar blev lite extra förtjust i den lilla inredningsdetaljen med rundade stenar i handfatet. Enkelt och helt i min smak, men hemma där man borstar tänderna med tandkräm kanske det inte är så fräscht?


Superbra dag med de olika inslagen. 
0 kommentarer publicerat i Allmänt, För en god sak;
Taggar: BU CANCER-armband, Barncancerfonden Östra, Svärtingehus Skola, fika, gong, höst, kundaliniyoga, pärlevent, skogen, träd, träning, yoga