Paketdags

Måndag och på vägen hem efter jobbet var det dags att få hämta ut ett paket på MyWay i Åby. Jag visste att det skulle vara min yogamatta som var beställd, men det är nästan lika kul att vänta på något nytt som man vet om eftersom man själv har valt. Jag var förväntansfull. 

 
 

En rosa matta i en yogaväska från Yogagrossisten med märket Liforme kan väl inte bli så mycket bättre såhär i rosa månaden när jag även som profilbild på Facebook lagt till ett rosa band.

Go PINK 💗 och visa och stötta! Det är enkelt att göra några enkla bra köp redan i matvarubutikerna har jag sett, många saker som faktiskt ger en del till Cancerfonden. Ett rosa band till rockslaget är ett annat sätt om man inte vill skänka pengar direkt. 

På tal om att göra något för en bra sak, Run of Hope nu på lördag. 
Elmina, Viktoria och jag anordnar ett Run of Hope klockan 10.00 i Ljuraparken i Norrköping. 
Vi kommer att ha lite lotterier med fina priser och något gott för alla som tar sig till mål. Ett varv eller 20 varv på en timme, allt räknas som att ta sig i mål och alla är vinnare som ställer upp och springer, joggar, lunkar och går. Gå in och anmäl dig och dina vänner redan idag! Vi springer för Barncancerfonden och alla är hjärtligt välkomna!!! 
 
 

Efter ett dubbelpass på Friskis & Svettis i receptionen så checkade jag ut och då såg jag denna passande skylt. 

 
 

Hem och testade mattan som kändes mjuk och med bra grepp, en matta jag hoppas få yoga på massor framöver. 

 
 
 
 

Hoppas på yogaböjlig.