Vågade

En dag som startade lite tråkigt med att jag kom först av kollegorna till jobbet där vi hade haft påhälsning i arbetsrummet. Kan man inte låta andras saker vara och dessutom vilja förstöra bara för att förstöra? Tyvärr hade de även rökt i rummet så det har stått öppna fönster idag för att vädra ut. Vi fick oerhört snabb hjälp med att försöka städa upp det värsta för vi tycker att det är viktigt att vi har en arbetsmiljö för både elever och vuxna som är så bra som möjligt. 
När jag kom hem i skymningen så behövde jag lite ljusstämning och med allas peppande ord i ryggen satte jag i kontakten till ljusslingan. Nu lyser ormhasseln med ett inte alltför ljusstarkt sken och jag själv tycker inte att det ser alldeles för juligt ut. 

(null)
FÖRE

(null)
EFTER
Jag vågade, jag vågade sätta i kontakten. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Utredning, eller kanske mer korrekt att skriva uteinredning? Lite ljusare känsla med ljusslingan. 

(null)
Går jag banans helt nu...?

(null)

Nej nej, du kan vara lugn ett tag och inte bli stressad av mig. Jag har INTE tagit fram någon julgran än, men på Ingelsta Shopping har de gjort det. Måste säga att jag gillar de riktigt små ljuspunkterna och de stora kulorna. 


I kväll kom det ut påminnelse om att redan vika den 17/3 till Spin of Hope. Jag hoppas vi ses på Friskis & Svettis Ingelsta, Norrköping eller att du bokar en hoj för ett 12-timmars event?!?

Delade på min Facebooksida, så därifrån kan man klicka in sig. 
(null)

(null)
(null)

Ett annat mysigt event är det pärlevent som hålls på Uttersbergsskolan, Krokek utanför Norrköping den 26/11 mellan 11.00-14.00. Alla är hjärtligt välkomna för vi tänker att det finns nog många som vill kunna ge bort ett eller flera armband nu till jul och då behöver vi ha ett lager med färdiga armband. Det kan ju även vara kul att pärla ett eget armband för de 100:- man sätter in på Barncancerfonden Östras konto och då får ett gåvobevis i form av ett fint armband. En god gärning är bättre än ett sämre infall.