Sätter ljus

Nu har vi jobbat på att sätta ljus i "vårt hus" i Vemdalsskalet. Tänk vad lite lampor kan göra mycket i ett hus där man för övrigt inte stylar om det befintliga.  Grävaren kom vid åttatiden i morse och har jobbat hela dagen med att gräva ur och sätta plintar vilket ska resultera i en hiss. 
En nya frisk luft fick vi när vi klev utanför dörren och tog oss en tur upp på toppen där vi bor, en topptur. Mötte en bil på väg uppför backen även denna gång när vi gick nerför. 
Bilderna hamnade visst i en salig röra, men jag tänker känsla och fjällkänsla och innepyssel som dagens tema. Inköp också förstås sv inredning. Enkla medel, men som gjort en hel del skillnad för mysfaktorn och ljuset i stugans två separata bodelar. 
Lärde mig ett nytt begrepp, saxofonbjörk. Jag har aldrig hört den benämningen för fjällbjörk, men den passar rätt bra tycker nog jag. 


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Ett besök i Hede för att få lite härlig inspiration och köpa lite julstämning till framsidans fönster, vilket var lättare sagt än gjort. När vi kom hem var en stjärna trasig så det blir en tripp till grannbyn ett par mil bort. 


I morgon bli det uppdatering med inköpet av jullampor. 


0 kommentarer publicerat i Allmänt, Inköp, Mat och Bak;
Taggar: Hede, Möbelmästarna, Vemdalsskalet, fix, fjällhus, grävning, inköp, inredning, inspiration, lampor, snö, topptur, träning