Mörk måndag

Det är inte BLACK FRIDAY, men det är en väldigt mörk måndag. Nu längtar jag efter ljuset nu när dagarna är så korta att det är mörkt när jag åker till jobbet och det skymmer på vägen hem. Idag var en dag med lite huvudvärk, men det var att vänta efter helgens kurs, så i med lite piller och så gick det. Vi är äntligen igång med de muntliga nationella proven i matematik. Ett prov som är kul stt få vara med på som lyssnare och höra på hur eleverna, som vi nu har haft ett par år, uttrycker sig i grupp och enskilt. 
När jag åkte från jobbet orkade jag inte skrapa framrutan utan satte igång spolarvätskan som snällt fick skölja bort all frostig is på framrutan. Det gick åt en hel del skölj och värme på rutan innan den torkade. Jag tror att jag ska satsa på ett par handskar och isskrapan nästa gång...
Friskis & Svettis där måndagskvällen spenderas bakom receptionsdisken av mig. Tyvärr glömde jag glasögonen hemma i hasten när jag bytte om. Tur att jag har haft en receptionskollega med ögon och glasögon ikväll. Sedan tog jag mig bara lite konditionsträning på walkern för att därefter ta mig ut i det kyliga mörkret. 
 
(null)
Skonsam träning
(null)
 
(null)
 
Vill, vill, vill tända belysningen som Johan snällt har satt upp inför advent. Törs jag tända eller retar jag alla grannar såhäf alldeles för tidigt för juleljus? Lite inredning utomhus för att sätta ljus och mys. 
 
 
 
Ljus eller icke ljus, det är frågan?
 
 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer publicerat i Allmänt
Taggar: Friskis & Svettis, Helly Hansen, handstående, hemmet, inredning, julbelysning, ljus, mörker, utebelysning, utomhus