Magisk morgon

En magisk morgon med morgonsol på Hovdebacken mittemot oss där vi satt vid frukostbordet och njöt. 
Sedan följde den mindre glamorösa packningen och städningen efter vistelsen här i Barncancerfonden Östras stuga. Lite kul att få inviga den nya dammsugaren iallafall i den trista städningen. Skönt när det blev gjort och vi rullade ner till LODGE & LYA-mässan för inspiration och bra och goda råd. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Krigat klar mot dammråttorna och avslutar det med en svalkande Warrior på altanen. 

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

En mässa som lockade många besökare och jag fick massor med bra information och inspiration för saker och installationer som skulle kunna finnas i stugan och bredda guldkanten för vore medlemmar. Ett stort plus  - GRATIS inträde, det är vi inte bortskämda med på hemmaplan. 
(null)

(null)
Sparade några brädor från den gamla trappan att kunna göra några enkla flyttbara bänkar av. Hoppas någon händig snickarkunnig kommer upp före mig för då kanske bänkarna blir klara till skidsäsongen?!

(null)

Vi rullade hemåt på eftermiddagen och bilfärden har varit så vacker även om vi bara stannat för olika sorters tankning. Det ska bli så skönt att komma hem till min egen säng och till mina ungdomar och vovve. Det är kul att hinna med saker under en dag annars som bara försvinner på restid. Vi gjorde ett bra val för mässan var riktigt mysig och vi gick därifrån smått inpyrda från alla de eldstäder som utställarna hade för värme och mysfaktor.
Ett litet inköp på Concept Store till mig själv blev det, en grön kamoskjorta. 
(null)

(null)
Hoppas snart vara tillbaka här i Skalet för Wiktor ska säsonga här och då inte kommer hem till jul, fölsedag eller nyår. Vill ju se honom och gratta lite. Tuff bit när ungdomarna växer och får ändrade rutiner som gör att mammans traditioner missas. Samtidigt är jag evigt tacksam att han utvecklas och får göra något som han länge pratat om, kunna åka skidor på ledig tid.Lämnade  ett Vemdalsskalet i 
liv och rörelse.


0 kommentarer publicerat i Allmänt, Inköp, Mat och Bak;
Taggar: Concept Store, Hovdebacken, LODGE&LYA, Vemdalsskalet, frukost, frukostvy, idéer, inköp, inredning, inspiration, mässa, städning, tips