Knölar

Jag har två fula knölar här hemma. 
 
Två fula knölar som med lite tid och kärlek kan bli två vackra amaryllisblommor. Förra året köpte jag Denverlökar och körde säkert kort på  Åby Handelsträdgård även i år igen. De är inga skönheter, men det är kul att följa utvecklingen tills de blir skönheter och de är ett sätt att räkna ner till jul. 
(null)
 
(null)
 
Måndag betyder att veckan är igång och det betyder för mig mina timmar i receptionen på Friskis. Jag hann med ett tag på löpbandet i promenadtakt och fick mig dagens lugna träning. 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Undra när jag ska övervinna min rädsla med att stå upp och ner. Snart har jag varje dag under det här året ställt mig, om så bara för en millisekund, på händerna. På grund av min rädsla så har jag verkligen fått kämpa, men med övning ska det väl gå. Kanske inte i år, men inom en snar framtid. Jag lärde mig ju stå på huvudet som jag också var skraj inför fastän huvudstående bara är en bråkdel så svårt så trodde jag aldrig att jag skulle våga det heller från början. Övning ger färdighet. 
 
 
 
Knöligt att stå upponer. 
 
 
 
 
0 kommentarer publicerat i Allmänt
Taggar: Amaryllis, Denverlök, Friskis, Löpbandet, Promenad, Träning, handstående, knölar, måndag, upponer, Åby Handelsträdgård, öva