Kaffe

Vad skulle jag göra utan mitt kaffe? Jag är en riktig kaffetant. På jobbet har vi en egen bryggare i arbetsrummet som vi köper eget kaffe till för att få lite extra smak på. 

Kaffemaskinen gick sönder i kvarnen och vi fick ta in reservbryggaren som vi hade köpt till husbilen. Maskinen plockades ner i beståndsdelar och killarna i familjen gjorde sitt bästa för att lösa kvarnen, men utan att lyckas. Nu har Johan ersatt den med en lite modernare variant. Vilken tur att det varit lite rea i elektronikaffärerna när man inte har budgeterat för en kaffemaskin såhär innan jul. En Siemens EQ.6 blev det. 
Idag blev det både en Caffe Latte och en Latte Macchiato för att kolla hur smidigt det skulle funka med mjölken som inte hade en lös behållare utan mjölken skulle hällas upp i ett glas. Med en enkel knapptryckning rengjordes mjölkslangen, så jag kommer nog kunna använda mjölken i mitt kaffedrickande också. 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
En timme på bandet bara för att gå innan receptionsjobbet kallade. 
 
(null)
 
(null)
 
Måndagen är nu avklarad och veckan har verkligen kickat igång med jobbet. Nu tar vi tag i veckan med nationella prov och mins vanliga lektioner. Idag har vi pratat bland annat om kloning, vilket kan starta många härliga diskussioner och etiska tankar. Det är roligt att vara lärare och få följa elevernas utveckling på högstadiet. 
 
 
 
 
 
Träningsmässigt är att gå på bandet bättre än att inte gå, så jag har alltså tränat. 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer publicerat i Allmänt, Inköp;
Taggar: EQ.6, Friskis, Siemens, , hemmet, inköp, kaffe, kaffemaskin, kaffetant, träning