För tidig entré

Onsdagen har rullat på med jobb, APT och sedan satt jag kvar och jobbade med min egen planering och bedömning. Det blev iallafall påbörjat, men av någon lite småkonstig anledning bytte jag om i all hast och körde upp till Yoga Living. Kommer in nere i källaren där det bara hängde en handfull jackor, tittade inte ens på klockan utan mitt sunda förnuft sa mig att gruppen innan då hade slutat och alla i min yogaklass redan var på plats på sina mattor, småstressar mig fram till yogalokalen och drar undan draperiet. Jag hann verkligen inte fatta att jag då hade gjort entré alldeles för tidigt. Det tog mig en evighet, känns det nu som i efterhand, att förstå mitt misstag att stövla in mitt i en  lugn avslutning. Snacka om att jag bara ville knäppa med fingrarna och trolla bort mig, men draperiet skulle upp igen och stängas igen... Ledsen att behöva störa. 

(null)

(null)

(null)

Så härligt att ge sig denna lugna egentid. En dryg timme med väldigt mycket flöde som fick armar att skaka och ben att darra. 

(null)

(null)

För ett år sedan såg jag ut såhär och hade precis fått gör min tredje näsoperation. En stor bit togs bort denna gång och hud togs från halsen för att sy sit på näsan och där sedan även bandaget syddes fast för att få huden att fästa. Jag var verkligen ingen vacker syn utan minns så väl hur jag kände mig som en stor trollmor. Värken var rätt så kraftig och jag var flera gånger tillbaka på plastikkirurgen för omläggning med värktabletter för att klara den behandlingen. Tur att hjälp går att få för jag vill verkligen inte ha det kvar och är det borta vid kommande undersökningar ska jag om ett år få en rekonstruktion av näsan. 

(null)

Lite substansmängd, massa och mol blev att färska upp minnet kring ikväll vid köksbänken.  
Kul!

(null)
Ikväll var jag uppochner på fler än ett sätt. 


Imorgon är det visst redan torsdag. Hur  snabbt har inte veckan gåt?0 kommentarer publicerat i Allmänt
Taggar: Yoga Living, hemmet, jobb, träning, yoga