Läger, Mors dag och Weras dag

Tidig morgon för vi ville se den lilla älgkalven innan frukosten. Kalven låg där i en liten glänta tillsammans med sin mor och den lille krabaten reste sig en gång på vingliga ben innan den föll ihop på vikta ben. Det var en vacker morgon och på vägen tillbaka såg vi ett gäng ungdomar som tog dig en morgonrunda. Härligt att dessa ungdomar hittar på så många trevliga saker utanför schemat för de tre här dagarna. 

Stämningen var lite dämpad denna sista förmiddag för det var dags för avsked och åka tillbaka till Sveriges alla hörn. 
När vi klev på bussen efter en massa kramande så kom molnen och senare så kom regnet och sköljde bort en hel del pollen. Vilka dagar vi har haft och jag vill rikta ett varmt tack till Barncancerfonden Södra och Barncancerfonden som ordnat allt roligt för ungdomarna och som vi ledare fick vara med och uppleva.
Väl hemma bjöds jag på en grillkväll och ett paket av mina ungdomar. Dessutom så har vi haft en viktig dag här hemma, dagen som för sju år sedan förändrade mitt liv och resten av familjens såklart. Dagen då Wera dog.  
 
 
 
 
 
 
 
 

Tänk att det gått sju år sedan som Wera var med oss. Tiden går och sorg och saknad består. Fint att min mamma och Uffe kom ut på lite grillning med oss.

 
 
 
 
0 kommentarer publicerat i Allmänt, Mat och Bak;
Taggar: Barncancerfonden, Isaberg, Majas Cotttage, Mat, Michael Kors, Mors Dag, Wera, blommor, camp wild 2017, lila, älgkalv