Solen genom fönstret

Klarblå himmel och strålande solsken försökte leta sig in genom mitt fönster på Elite Palace Hotel. Ett fönster med filter, damm och bilavgaser. 

Såg fram emot hotellfrukosten som vanligt och såg till att dyka ner redan vid 06.30 för att få lugn och ro i frukostmatsalen och riktigt hinna med en långfrukost innan mötet uppe på Barncancerfonden skulle dra igång för dagen. 
 
 

Runt kvarteret från hotellet ligger Barncancerfondens kansli på Hälsingegatan och det var skönt med de få stegen ute i den friska morgontimman. 

 

I Galleriet satt vi sedan under hela dagen. Fina möten med så många engagerade människor för en god sak. 

Sedan att ta sig hem med bil från Stockholm till Norrköping var inte det lättaste, men blev en vacker tur mot Strängnäs.  
 
 
 
 
 
Nu laddar jag för en heldag på Friskis & Svettis Ingelsta, Norrköping i morgon. 
Träning för alla åldrar, fika och BU CANCER-armbandspärlningsmöjligheter förutom spinning. Alla är välkomna under hela dagen, finns det några lediga cyklar så är det bara att köpa en timme och trampa för livet! Gympa, gym och stavgång kommer också att finnas, så alla är varmt välkomna! 
Klockan 07.00 börjar det första spinningpasset och sedan spins det i 12 timmar. 
 
 
 
 
 
Spin of Hope

För en god sak!

Barncancerfonden
 
 
 
0 kommentarer publicerat i Allmänt, För en god sak, Lopp;
Taggar: Barncancerfonden, Elite Palace Hotel, Filter, Friskis & Svettis, Förengodsak, Hotellfrukost, Klarblå himmel, Långfrukost, Möte, Samverkansmöte, Spin of Hope