Lite mer påsk

Jahopp då har jag varit hos Optiker Persson idag efter jobbet igen. Karin har backat bandet för mig och nu ser jag med linserna bra på håll och får vackert nöja mig med läsglasögon för att kunna läsa på nära håll. Nu ska jag även känna efter i ögonen när det känns torrt, ute och/eller inne, för det kanske måste till en annan typ av lins då jag tror att mina ögon är en aning för torra. När jag sedan hittat rätt så hoppas jag närsyntheten går att fixa så att jag slipper ha glajjer när jag ändå har linser på mig. 

 
När jag ändå var inne i stan så tog jag självklart en sväng in till Vera Design & Interiör. En påskpresent inhandlades till mamma och Uffe för jag vet att hon gillade en påskpryl och hade nämnt den för mig. 
 
 

Tuppar och hönor finns hos mamma och Uffe, men jag vet att min kära mor tycker om att pyssla i hemmet. Tuppen utanför har funnits med i alla år jag minns och behöver kanske en ersättare i plåt som tål lite mer väder och vind. 

 
Påskpynt har jag inte så mycket av, men lite  kan inte skada att köpas in då och då. Till mig själv köpte jag bara två små saker som kommer bild på till i morgon. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morgondimman var magisk över Bråviken i morse när jag åkte till jobbet. 

 

Det enda jag tränade idag var på mitt handstående som nästan inte går att se någon progression i. Väggen bakom är kvar och jag använder mig av wall walk för att komma upp, komma uppochner. 

 
 
 

En vecka kvar till påsklov. 

🐥🐣🐥
 
 
 
 
 
0 kommentarer publicerat i Allmänt, Inköp;
Taggar: Bråviken, Dimma, Handståendeövning, Hemmet, Höna, Inköp, Inredning, Påsk, Påskpresent, Påskpynt, Träning, Vera Design & Interiör