Träningsglädje

Dagen spenderades vid Bråvikens norra strand med stekt strömming och potatismos till lunch på Sjöstugan och sedan med en kopp kaffe ett stycke därifrån. Jag blev mätt och belåten, men mitt andra sinne kan nog aldrig bli mätt. Jag skulle verkligen kunna tänka mig att bo vid vattnet, se småbåtar och fartyg passera och en och annan vattenskoter swisha förbi. Årstidernas växlingar som så tydligt visar sig vid vattnet.

 
 

Snabbsväng hem för att byta om till träningskläder och vara med på ett välgörenhetspass som Elmina Saksi skulle hålla i Ljuraparken, Norrköping. Ett pass där valfri summa kunde Swishas till nummer: 0739688937 och på så sätt stödja Gabriels behandling i Tyskland. Alla kan lämna ett litet bidrag. Förhoppningsvis kan de hjärntumörer som inte cytostatikabehandlingen här i Sverige biter på få sig en riktig fight av den behandlingen, men där betalar inte svensk sjukvård... 

Träning för en god sak och som dessutom var så skoj i den vackra kvällssolen - träningsglädje helt enkelt. Glädje att se alla kämpa, liten som stor. Vi körde i små lag och jag körde med fyra andra tjejer/kvinnor där jag kände igen tre av dem. Kul och vi kämpade väl tillsammans och tack för att jag fick föreviga er!

 
 

Tack till hela familjen Saksi som så fint ordnat med bra träningspass, fina skyltar och sett till att vi fick smaka på olika nyttigheter och vinnarlaget vann fina strumpor. 

Elmina, du är en varm och hjärtlig tjej!

💗💗💗
 
Kärlek till Gabriel och hans familj, känner så med er.