Ledig

Klockan fem i eftermiddags stängde jag datorn och tog mig ledigt för då var mina omdömen klara. Så härligt att solen sken från klarblå himmel fortfarande när jag var klar så att jag riktigt kunde känna ledigheten ett par timmar. Flaggorna vajade vackert i vinden och jag blev sådär barnsligt glad åt hur vackert de vajade och matchade den klarblå himlen med bara något enstaka flygplanssträckan.

Efter middagsgrillningen tog vi en liten skogspromenad ner till fina vänner för lite vovvemys och invigning i deras nya husbil. 

Först mötte vi en rädd liten söt valp när det stora slemmiga monstret kom på besök. En liten söt Cockerpooflicka som nog först trodde att hon skulle ingå i någons näringskedja...
 
 

Lite blågult på olika håll denna nationaldag och Wiktor bjöd på rabarberpaj efter grillningen. Sedan var det dags att inviga den fina husbilen och låta vovvarna få mötas för första gången. Vägen dit var prydd med blommor i en mängd färger och dofterna var ljuvliga. 

 
 
 
 
 
 
 
 

Vi fick ett mysigt nationaldagsfirande i olika blå-gula toner innan vi gick en härlig vårkvällspromenad genom skogen för att komma hem. Vi bor så vackert här i skogskanten. 

 

 

 

0 kommentarer publicerat i Allmänt, Mat och Bak;
Taggar: Cockerpoo, Jobb, blommor, flagga, husbil, invigning, ledig, nationaldag, skål, svenska flaggans dag, valp, vovvemys, yoga