Hemresa

Strax efter klockan sex i morse började vår resa hem från Paris. Vi tog två olika netrolinjer och därefter flygbussen Navette där Carina passade på att läsa om de olika ställen vi varit på tills vi kom fram till Beauvais flygplats. Vi checkade in med en minuts marginal. Starten gick fint och resan går rätt så snabbt till Skavsta, så mycket mer än en kaffe hinner man inte. När vi närmade oss landning hade vi turen att flyga lågt över Norrköping och Bråviken och det var så fint att få se. Där jag har växt upp och även bort mot kullen Jursla där jag nu bor. I Bråviken speglade sig lite moln och det var så fint. 


 
 

Vi har tillsammans haft så fina dagar Carina och jag med våra döttrar. 

 

 Carina, min fina yogavän. 

 

Tomaterna hemma på altanen hade mognat  under de dagar som vi hade varit borta och fler är på gång. Underbart gott med solvarma tomater till smörgåsen och till maten. 

 

Det är alltid lite extra skönt att få träna litegrann efter en lång resdag då man nästan helt suttit still. Det gör ingenting att jag verkligen inte fick igenom mina armar som en kringla, för det är resan som räknas och jag är med på den resan.

 
 
 

Som jag brukar säga

Borta bra och hemma också.