Träff

Ibland möts man för att man har samma idrottsintresse, hobby eller liknande. Idag har ett gäng föräldrar mötts för en annan likhet. Vi har mist ett barn i cancer och vi är medlemmar i Barncancerfonden Östra. Något som får en igenkänningsfaktor, men som skiljer den ena historien från den andra genom att diagnoserna, ålder på barnet, sjukdomslängd, behandlingsprotokoll, personligheter och känslor varierar. Barncancer är förenande och behöver kunna få vara det då det är den vanligaste dödsorsaken för barn i Sverige upp till 14 års ålder. Grym sjukdom hur utgången än blir. 

 
Tyvärr ringde Martin, vår ledare för dagen, i morse och berättade att han var sjuk. Jag skulle bli själv och jag hade absolut inte förberett något för dagen. Då var det för sent att ställa in och jag hade huvudvärk, men bet ihop och bad att Johan skulle skjutsa ner mig till Gryts Varv. 
Morgonen var lite småmulen med ett par minusgrader och det var mysigt att komma in där i Kajutan där det flödade av både ljuskällor i taket och värmeljus på borden.  
 
 

Många muggar kaffe fyllde jag på med under dagen då vi bekantade oss med en massa människor med liknande livserfarenhet som vi alla har påtvingats/slumpats med. Man kan tycka att livet är orättvist på många vis, men ett barn ska inte få cancer... och ingen annan heller. 

Gryts Varv låg rätt så öde och vi var de enda gästerna denna dag, men om bara ett par månader så vänder det för då kommer alla båtmänniskor och skärgårdsgäster åter för att njuta av den underbara skärgården som Gryts skärgård är. 

 

 

Lite yoga med egenmassage och annat som tränade balansen. 

 
Filmmys med lyktor från Majas Cottage och en kärleksfull skål med nötmix efter en stärkande dag.  
 
 
 
Ta tillvara på dagen, lev det liv du vill leva, kasta tillbaka saker som du inte mår bra av och låt ljuset få flöda över dig, några av de ord som jag har fått till mig och nu ofta tänker till mig själv.