Ljus ger mys åt träning

Ikväll har jag hunnit med en timme på löpbandet innan mitt Friskisjobb. Jag hade tänkt att börja småjogga, men när det bara var fem minuter kvar och jag bara hade gått/powerwalkat så kände jag att det bar dags att smålunka iallafall de sista minutrarna. Ingen skön upplevelse, men jag får väl ändå säga att nu är vårens springsäsong startad. 

 
Tända ljus i alla lägen passar mig utmärkt både sommar som vinter, när det är varmt eller när det är kallt ute/inne så tänder jag ljus på olika platser hemma. Jag verkligen älskar de fladdrande lågorna som kastar skuggor och ger liv åt en livlös vägg eller över ett kalt bord. 
 

Glöggflaskorna fick byta plats med andra flaskor och jag gillar det lite ostrukturerade sättet med flaskor som haft olika innehåll och har varierande volym. 

 

Dagens/kvällens träning kändes fantastiskt skön och jag har nu klarat av 16 dagar i rad med att följa #YogaRevolution med @adrienelouise. En halvtimme om dagen då jdet passar mig, på min sköna matta och det känns som att det bara är min stund. Alla kan ge sig själv denna korta stund för att andas, göra sig uppmärksam på sig själv och samtidigt få en massa härlig träning på köpet. Bra investering i dig själv med andra ord. 

 

 

 

 

Ljus och träning är två bra saker. 

 

 

 

0 kommentarer publicerat i Allmänt
Taggar: Bruka Design, Flaskor, Friskis & Svettis, Ljus, PW, hemmet, inredning, lunka, träning, yoga