Frukostmys och frostpromenix

Söndagsfrukosten nästintill lika lång som lördagens slappa stund. Helgfrukostar när man har tid är väl något av veckans höjdpunkt. Massor med kaffe och samtal. 

Vi blev kvar vid frukostbordet tillsammans med min syster och sambo en stund innan det var dags för dem att packa in sig i bilen för återförd till Västkusten igen. Vi tittade lite på nytt datum för att träffas innan hejdå-kramar utdelades. Att ha en syster är fint, men lite sorgligt att det inte är i samma by/stad för jag skulle vilja kunna träffas oftare. 

Frostig skog tog emot oss när vi traskade påpälsade rakt ut i vår härliga natur. Idag tog vi ett rejält högervarv och fick en massa frisk luft. 
 
 

Mamma hade bakat bröd. 

 

Bara för att hon kan bada så gör hon det. 

 

På Herrsjön gick hon iallafall torrtassad och hann komma upp medan jag stod på mina tassar mot ett träd. 

 

Så vackert gråvittonad vandring genom skogen över bergen som bjöd både på slalomåkare vid Yxbacken och långfärdsskridskoåkare på Lillsjön. Jag gjorde såklart en liten contribution to all sport med en Tree Walk vid Herrsjön. 

 

Min #utmaningjan17 har jag gjort några gånger, men den mesta hemmaträningen har varit #YogaRevolution som givit både styrka, balans, andning och en del skratt.  

Utmaningjan17 blev vår uppvärmning på gröna mattan innan vi gymmade en stund Alwa och jag. 
 

Lyx att ha rester som oxfilé att bara skära ner med lite gräddädelost och créme fraiche tillsammans med pasta. 

 
 
 
 
Pasta är en bra uppladdning inför en ny vecka!
 
 
 
 
0 kommentarer publicerat i Mat och Bak
Taggar: Dogue de Bordeaux, Friskis, Helly Hansen, Herrsjön, Lillsjön, Rester, Träning, familjen, frost, frukost, gymmet, min #utmaningjan17, nybakat bröd, promenad, skogen