Vilken festlig måndag

En härlig jobbdag avbyttes av en givande stund på Ingelsta Shopping där jag fick ta emot en check till Barncancerfonden Östra. Kunder som handlat presentkort har genererat 10:- stycket och de pengarna vill Ingelsta Shopping ska bidra till en julfest för de barn som vårdas och behandlas på barnonkologen, BOND US Linköping. Många barn och föräldrar/syskon ligger inne under långa och är väldigt isolerade. Både av att immunförsvaret är nere av cytostatika, men även att operationer och strålning medför långa sjukhusvistelser. Därför är det lite extra fint att kunna få åka dit med mat i morgon och ännu mer fint när det som nu finns människor som har velat fylla på julbordet för att kunna tillgodose så många smaklökar som möjligt. Detta är verkligen ingen lätt uppgift där smaker försvinner, det som tidigare gillades ger kräkanfall eller helt enkelt omöjligt att svälja ner för att varenda slemhinna i kroppen är förstörd av cytostatikan.  

(null)
Generös gåva gillas av mig och Barncancerfonden Östra. 

Direkt vidare till Friskis för mitt funkisjobb innan nästa höjdpunkt, julbord med Kolmårdens skolor på Elite Grand Hotel. 

(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

Vilken festlig måndag i sista skolveckan på Råsslaskolan. Nöjd, mätt och belåten gick jag ner mot Strömsparken där jag slutligen hade hittat mig en parkering. 

(null)

(null)
Inte alldeles enkelt efter en massa god mat. 
Trevlig måndag helt enkelt.