Sista dagen...

...med eleverna på Råsslaskolan. Lite lektioner, julshow, tomtegröt, julfilm, quiz, frivilligt julklappsspel, julfika och sedan betyg och hej då. Jag bet ihop, ända tills jag satte mig i bilen hem, och ville inte bryta ihop då jag visste att det skulle kunna hända. Dessa underbara ungdomar som givit mig så många skratt, utmaningar och känslor de år på högstadiet som jag har fått ha dem. Jag slutar inför deras sista termin, men jag känner att vi har kämpat på så mycket att vårterminen kommer flyta på med nationella prov i så många ämnen och öppet hus-dagar på gymnasieskolor. NO-läraren som tar över kommer bli en pärla med sitt kunnande och sin struktur har jag hört och det får mig att ännu mer se fram emot mitt nya jobb på KomVux. 
Många små fina presenter och kort kom det fler av idag också och en massa kramar. 

(null)

Sista fransklektionen i "min" lilla sal som jag har pimpat med enkla medel. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Lotta och en massa paket innan kaoset som ett julklappsspel innebär började. Åhhhh vad jag kommer sakna dessa ungdomar samtidigt som jag längtar efter att jag får nya arbetsutmaningar till våren.  

Hem efter en lång dag för att ta med mig mannen och väskan för att fira på Wreta Gestgifveri. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Årets mörkaste dag, vintersolståndet även för 21 år sedan då Johan och jag förlovade oss. Vilket bättre sätt än ett stilla och gott julbord på mysiga Wreta Gestgifveri och övernattning i Karolinersviten kan man få? Lite sovmorgon i morgon som jag visst borde ha haft varje fredag denna termin innan jag ska åka till mitt jobb för avtackning. 
(null)
Karolinersviten 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Fin och lugn kväll med en så mysig personal som gärna stannar till vid bordet för ett par ord. 

(null)

  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Så mycket gott. 

(null)

(null)
Tur att jag visste var jag skulle lägga krutet på, den makalöst goda ostkakan med hjortronsylt och grädde. 

(null)
Teatime before lite slappartime framför tvn.  

(null)

Fin avslutning på jobbet med eleverna och ett fint och gott förlovningsfirande på Wreta Gestgifveri.  0 kommentarer publicerat i Allmänt, Mat och Bak;
Taggar: Karolinersviten, Råsslaskolan, Wreta Gestgifveri, avslutning, fira, förlovningsdag, julbord, julfika, julklappar, julklappsspel, årets mörkaste dag