Ny bädd(null)

Frukost på jobbet blev färska lussekatter. Vi har peppat oss med lite färska frallor och godis nu när vi har tagit oss igenom viktiga dokument som skulle skrivas  i två dagar. Åby Konditori frestade mig med dessa saffransgula katter på väg till jobbet i morse när jag stannade till för att köpa frallor. 


Nowa sliter ut bädd efter bädd bara genom att ligga och sova i dem. Vi har kört Bia-bäddar i olika färger i största modell under alla år som vi har haft Dogue de Bordeaux och det har gått åt många. Ett nytt överdrag går på 850:- och en komplet, en bit över tusenlappen, det är dyrt när de inte håller så länge för vår tunga hund. Nu var sonen på Biltema och köpte henne deras variant för 350:-. Det blir att göra ett kvalitetstest då vi insåg att det nästan var en tredjedel av priset på en ny bädd som ligger på en bit över tusenlappen. 
Sist Wiktor köpte en bädd så köpte han en FatBoy, men jag gillar att kunna torka av bädden med en fuktig trasa, så även om den var snygg var den inte helt praktisk i mina ögon. 


(null)

(null)
(null)

(null)
Kanske inte direkt prinsessan på ärten, men vår lilla griiispeinsessa är helt avslappnad iallafall i sin nya bädd. 

(null)

Malin från Wreta Gestgifveri undrade idag i ett mail om jag hade fått med mig nyckeln hem i söndags... Hur snurrig får man vara? Ingen ursäkt finns förutom att det kanske var mitt undermedvetna som ville ta med mig hela det vackra rummet hem. Vilken tur att det bara är att erkänna och skämmas. 

(null)


(null)

(null)

En timme på walkern och jag valde låtarna jag missade. Kul att Spotify har koll åt mig vilka låtar jag har missat 2017. Nu stod jag bara en timme, så det finns nog många låtar kvar att välja på nästa gång oxå. 

(null)
Snurrig och upponer, det är visst jag det. 


0 kommentarer publicerat i Allmänt, Inköp;
Taggar: Dogue de Bordeaux, Friskis, bädd, crosstrainer, fika, hemmet, hundbädd, inköp, lussekatter, nyckel, snurrig, träning, upponer, walkern, Åby Konditori