Liten gran

Denna jul har inte varit sig lik, men de senaste 8 jularna har ju i och för sig inte varit som de vanliga. Sedan Wera råkade ut för den hemska hjärntumören så förändrades allt. Jag förändrades, min inställning och min ork  till julen förändrades. All förändring är verkligen inte negativ utan jag ser oftast förändringar som positiva och framåtsyftande, men denna förändring vill jag ha ogjord. 
Årets förändring har varit att Wiktor varit iväg och inte hemma vare sig under julen eller på sin födelsedag igår. Denna förändring är mycket positiv även att jag som mamma skulle vilja ha mina barn/ungdomar nära mig denna långhelg. 
Att tända ljus vid Weras bild i vardagsrummet är en förändring som jag lade till när hon dog. Den förändringen är viktig för mig även att Wera alltid och för all tid är med mig. En liten egen gran hamnade där också i ERNST-vasen. "I det enkla bor det vackra"

(null)

(null)

(null)


Dessa små granar växer i häcken och behöver ändå plockas bort om vi inte vill ha granhäck. Lite bra att bo nära skogen så vi ständigt får tillskott på smågranar. Jag tycker om att ha glasvaser där man ser hela rotsystemet som är ordentligt avspolat från jord. Jag är för förändring nästan jämt. 


En kommentar publicerat i Allmänt
Taggar: ERNST, Wera, förändring, glasvas, gran
#1 - - Fröken Matilda :

Kram fina du❤️❤️❤️

Svar: Kram tbx ♥️
annasiwer