Fredagsfika

Mina kära kollegor hade fixat fredagens fikamys i personalrummet. Saffranspannkaka, grädde och hallonsylt stod framdukat när jag kom till jobbet efter mitt möte i stan. 


(null)


(null)
(null)
Råsslaskolan har till och med egendesignade disktrasor. 

En snabbsväng in till stan för ett kort bankärende och där i regnrusket lystes rådhuset upp. Det kändes ändå som lite julkänsla i regndropparna som kanske egentligen borde ha varit stora snöflingor såhär års. En fin is och en massa skridskoåkande människor i alla åldrar fick jag en känsla av också att det fanns runt granen. Tänk om vi kunde få en kall vinter så att skridskor och skidåkning kunde bli vardagsmat de kommande månaderna. Lycka för alla att se fram emot ett par veckor under ledigheten iallafall.  

(null)

(null)

En tur till gymmet med en början av träningsvärk från gårdagens steppass. Evigheter sedan jag hade värk från träning, så lite skönt ändå. 

(null)

(null)
Två maskiner i cirkelgymmet var en start efter crosstrainern även om det finns många fler att välja på. Länge sedan som jag gjort någon form av gymträning, men varför inte börja igen en fredag när betyg och omdömen var klara. 

(null)


Fredagar är bra dagar och det är en härlig känsla att säga 
T R E V L I G  H E L G