ÅP, PU och SoH

Idag har mina kära kollegor täckt upp för mig och Lotta för att vi ska kunna skriva lagets ÅPn och PUn. (Åtgärdsprogram och Pedagogiska utredningar) Lång dag, men så bra att få flera timmar på raken för då ökar frekvensen och fler flyter liksom bara på när man är inne i ett flow. 
Vi satt så länge på förmiddagen att vi missade lunchen och fick då åka upp till byns café för en matbit. Det var mysigt pyntat med en massa renar som jag blev lite sugen på att ha här hemma i några olika storlekar. De hade pyntat med renar som de även har till salu, smart tanke att de säljer pynt i säsong och det då alltid hålls lite up to date i inredningen.

(null)

(null)
Lotta bjöd på frukost och biskvi till skrivandet. 

(null)
Två eller tre stycken kunde få flytta hem till mig av de där renarna. 

(null)
Onsdag betyder yoga på Yoga Living. 

(null)
Pudervitt när jag kom hem. Vitt blev bra i köksfönstren på adventsstakarna. 

SoH är redan i full gång på bokningsstadiet. Friskis & Svettis Norrköping är anmälda som träningsanläggning som är med och arrangerar Spin of Hope och Barncancerfonden Östra har bokat två spinhojar för medlemmar och alla andra som vill hjälpa oss att spinna under tolv timmar. Man kan ta en eller flera timmar och varenda krona går till Barncancerfonden. 

(null)

(null)

(null)
Jag blev inspirerad av en massa bilder som jag scrollade igenom på Spin of Hopes sida, hoppas du också blir det!

Gå in, som jag, på Barncancerfondens hemsida och boka en spincykel och dra ihop ett lag på din närmsta träningsanläggning. Jag kan lova dig en dag utöver den vanliga träningsdagen med så mycket spinnande och en massa annan härlig träning. 
Hör gärna av dig till mig om du vill spinna på en av Barncancerfonden Östras cyklar under dagen. Jag har gjort ett mycket snyggt analogt Excelark i min analoga kalender där jag kan boka dig och kanske en kompis?!

Välkommen med din anmälan!

Viktiga förkortningar ÅP, PU och SoH.